ETÜ-KARPAM (Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve Bilim Sanayi ve Teknik Bakanlığı’ nın iş birliği ile düzenlenen “Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı" tanıtım semineri Bilim Sanayi ve Teknik Bakanlığı Uzmanı Alihan Güzeldülger’in konuşmacı olarak katılımıyla 16.12.2015 tarihinde Erzurum Teknik Üniversitesi Merkezi Derslikler konferans salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Güzeldürger, öğrencilerimize proje yapmanın öneminden bahsetti. Öğrencilerin kendilerinin yürütücü olacağı projeler için Bilim Sanayi ve Teknik Bakanlığı’nın vereceği desteklerden ve proje başvurusu için yapılması gereken aşamalardan bahseden Güzeldürger, öğrencilerin projeler neticesinde kendi işlerini kurabileceklerini dile getirerek bununla ilgili birkaç örnekten bahsetti. Seminer sonunda öğrenciler ve öğretim üyeleriyle Güzeldürger arasında soru-cevap şeklinde merak edilen konulara açıklık getirildi. Öğrencilerimiz, ilgi ve merakla ile takip ettikleri seminerin, çok bilgilendirici olduğunu ifade ettiler. Seminer sonunda Üniversite Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Bülent Çakmak Sayın Alihan Güzeldülger’e katılım ve sunumlarından dolayı bir Teşekkür Belgesi takdim etti.