Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETÜ-KARPAM) tarafından organize edilen ve 25 Nisan’da başlayan “Protein Ekspresyonu ve Enzim Biyoteknolojisi” adlı uygulamalı eğitim programı beş gün boyunca öğrencilerimizin hem teorik hem de uygulamalı olarak aldıkları eğitimleri ile oldukça verimli bir şekilde geçerek tamamlanmıştır. 25 Nisan’da Tawian National Chung Hsing Üniversitesi Biyoteknoloji Bölümü Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Menghsiao MENG ve Dr. Cheng- Cheg LEE ’nin konuşmaları ile başlayan sertifikasyon programında 5 gün boyunca öğrencilere çeşitli deneyler yaptırılarak 29 Nisan’da katılımcılara ve destek veren hocalarımıza teşekkürlerin ardından katılan öğrencilere sertifika verilmesiyle etkinlik son bulmuştur.