14-15 Kasım 2016’da Kariyer ve Yetenek Yönetimi Derneği tarafından Vodafone Arena’da gerçekleştirilen “2. Türkiye Mühendislik Kariyer Fuarı” na ETÜ-KARPAM’ ın destek ve katkılarıyla üniversitemiz öğrencilerinin de katılımı sağlanmıştır. Fuar’da firmalar, devlet kurum ve kuruluşlarıyla bire bir görüşme olanağı yakalayan öğrencilerimiz staj ve iş başvurusunda bulunmuşlardır. Çoğunluğu Mühendislik Fakültesi bölümlerinden olmak üzere kulüplerden seçilen öğrencilerimiz TÜMKAF ’16 etkinliğinden oldukça memnun kaldıklarını ve yararlı bağlantılar ile geri döndüklerini aktardılar. Bu bağlamda öğrencilerimiz katkılarından dolayı Üniversitemiz Rektörlüğü’ne ve Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezine teşekkürlerini sunmuşlardır.