Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencilerinin mezuniyet sonrası iş yaşamlarına özgüveni tam, eğitimli ve pratik donanıma sahip bir şekilde atılmalarını sağlayan Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARPAM) tarafından organize edilen Kariyer Günleri Paneli düzenlendi. 8 Aralık 2016 Perşembe günü Merkezi Derslikler Konferans Salonu’nda düzenlenen panele Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Songül Duman’ın yanı sıra Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Bülent Çakmak, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve çok sayıda davetli katıldı. Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen’in açılış konuşmasını yaptığı panelde Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sözbilir ve Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim Rodop katılımcılara “Kariyer Planlama”, “Yöneticilik” ve “Kişisel Gelişim” konularında bilgiler aktardılar. İş ve Meslek Danışmanı Emre Pütür’ün iş başvuru süreci ve özgeçmiş hazırlamada dikkat edilmesi/özen gösterilmesi gereken konuları ele aldığı programda öğrencilerimizin iş müracaatında bir adım öne çıkması için gerekli yöntemler anlatıldı. Öğrencilerimizin okul sonrası iş yaşamlarına doğrudan etkisi olan konuların tartışıldığı panel sonunda soru-cevap bölümüne geçildi. Öğrencilerimiz etkin iş yaşamı hakkında merak ettikleri konuları, konusunda uzman panelistlerimizle paylaşarak bilgi sahibi oldular.