Kariyer Planlama-Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARPAM) tarafından organize edilen ve ETÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde düzenlenen 3. Kariyer Zirvesi tamamlandı. Aselsan, Türk Hava Yolları, Gedik Holging, Çalık Holding, Daikın, Şahsuvaroğlu, Ziraat Bankası, SPK, BDDK, TDK gibi Türkiye ve dünyanın önde gelen firma, kurum ve kuruluşlarına ev sahipliği yaptığı 3. Kariyer Zirvesine gerek ETÜ, gerekse çevre üniversite öğrencilerinin ilgisi hayli yoğun oldu. Zirveye katılan öğrenciler kariyerleri için fırsat olarak gördükleri firmalarla tanışma imkanı bulurken; firmalar da öğrencilerin yeterlilik, eğilim ve yetkinlikleri hakkında bilgi sahibi oldular. Alanında uzman, yetkinliğini ispat etmiş çok sayıda konuşmacının sunum yaptığı “Kariyer Planlama ve İletişim”, “Kariyer, Tecrübe, Konuşma, Emeklilik”, “Hasan Önder’in Hikayesi”, Sizi Kokpite Alalım” gibi değişik konular hakkında konferanslara katılan öğrencilerimiz, iş yaşamı hakkında detaylı bilgi, deneyim ve başarı öykülerini dinleme imkanı buldu.