15.10.2018 Pazartesi günü T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen “Bölgesel Kariyer Etkinlikleri Toplantısı” nda, Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARPAM) Müdürümüz Doç Dr. Tuba YETİM davetli konuşmacı olarak programda yer almıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Toplantısında dile getirdiği “Üniversitelerin kariyer merkezleri aktif hale gelmelidir” emri üzerine, ülkemizde kariyer merkezleri olarak bölgeler oluşturulmuştur. Üniversiteler arasından 9 (dokuz) üniversite kariyer merkezi bölge temsilci üniversitesi olarak T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından seçilmiş ve bölgelerindeki diğer üniversitelerle ortak etkinlik yapmaları konusunda bu toplantıya davet edilmişlerdir. Bu kapsamda, Üniversitemiz Kariyer Merkezi de Doğu Anadolu temsilci üniversitesi olarak görevlendirilmiştir. Sayılı üniversitenin düzenlediği ve aralarında bizim üniversitemizin de geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Kariyer Zirveleri” nin organizasyon aşamaları ve etkinliğin kapsamının anlatılması için KARPAM Müdürü Doç Dr. Tuba YETİM, temsilci üniversitelere sunum vermek üzere T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim ATAY tarafından davet edilmiştir. Toplantı sonrası bu sene yapılacak “Kariyer Zirveleri” nin bölge çapında ve daha kapsamlı gerçekleştirilmesi istenmiş olup, Doğu Anadolu Bölgesi için de Erzurum Teknik Üniversitesi görevlendirilmiştir. 2 aşamada gerçekleştirilen toplantının 1. Oturumu Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Sarayı Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilmiş olup, 2. Oturumu ise TÜMKAF’18 fuarının yer aldığı Vodafone Park’ta yapılmıştır. Kariyer ve Yetenek Yönetimi Başkanı Prof. Dr. Fuat Erdal ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın da toplantıya katılımları ile TÜMKAF’18 Fuar alanının gezilmesinin ardından toplantı sona ermiştir.