Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin ülkemizin her bölgesinde düzenlenmesine öncülük ettiği “Bölgesel Kariyer Etkinlikler” ile ülkemizde üniversitelerin kariyer merkezleri olarak bölgeler oluşturulmuştur. Üniversiteler arasından 9 üniversite, «kariyer merkezi bölge temsilci üniversitesi» olarak Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından seçilmiş ve bölgelerindeki diğer üniversitelerle ortak etkinlik yapmaları konusunda yetkilendirilmiştir. Bu kapsamda, Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi «2019-Doğu Anadolu Kariyer Fuarı» için Temsilci Üniversite olarak görevlendirilmiştir. Doğu Anadolu Bölgesi’nde 2016 yılında ilk kariyer zirvesi ve son olarak da 2018 yılında 3. Kariyer Zirvesi EKZ’18 olarak düzenlediğimiz organizasyonumuza çok sayıda ziyaretçi, firma, kurum ve kuruluşun katılımı sağlanmıştır. Bu sene düzenleyeceğimiz daha kapsamlı DKF’19 da yine çok sayıda firma, kurum/kuruluş ve öğrenciyi bir araya getirmeyi hedeflemekteyiz. 08-09 Mart 2019 tarihlerinde Orta Doğu’nun en büyük fuar merkezi olan Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde düzenleyeceğimiz “Doğu Anadolu Kariyer Fuarı” nda sizi aramızda görmek bizleri mutlu edecektir. Doğu Anadolu Bölgesi’nde 2016 yılında ilk kariyer zirvesi ve son olarak da 2018 yılında 3. Kariyer Zirvesi EKZ’18 olarak düzenlediğimiz organizasyonumuza çok sayıda ziyaretçi, firma, kurum ve kuruluşun katılımı sağlanmıştır. Bu sene düzenleyeceğimiz daha kapsamlı DKF’19 da yine çok sayıda firma, kurum/kuruluş ve öğrenciyi bir araya getirmeyi hedeflemekteyiz. 08-09 Mart 2019 tarihlerinde Orta Doğu’nun en büyük fuar merkezi olan Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde düzenleyeceğimiz “Doğu Anadolu Kariyer Fuarı” nda sizi aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.

Resmi websitesi için tıklayınız