Erzurum Teknik Universitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Arastirma merkezi muduru Doc. Dr. Merve Sagiroglu, mudur yardimcilari Dr. Ogr. Gorevlisi Merve Yildirim, Dr. Ogretim Uyesi Zeynep Karaca ve uzman Ogr. Gorevlisi Hande Kafadar Dogu Anadolu Bolgesi'nden sekiz universitenin Kariyer Merkezi yoneticileriyle telekonferans yapti. 8-9 Mart'ta Erzurum'da gerceklesecek olan Dogu Anadolu Kariyer fuarina iliskin fikir alisverisinde bulunulan ve gorev dagilimi yapilan toplantida Karpam muduru Doc. Dr. Merve Sagiroglu organizasyona iliskin detayli bir sunum yapti. Katilimci universiteler Dogu Anadolu Kariyer Fuari'na ogrencileriyle ve ogrenci klupleriyle beraber istirak edecek ve fuar alaninda stant acabilecekler.