ETÜ-KARPAM (Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi)’ın katkılarıyla 2015-2016 Akademik Eğitim Yılı’nın açılışına davetli olan “Küçük Şeyler” in dâhisi, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nden emekli, Psikolog ve Yazar Sayın Prof. Dr. Üstün Dökmen yaklaşık iki saat boyunca Üniversitemiz öğrencilerine yönelik söyleşisinde öğrencilik hayatında, kariyerinde ve günlük hayatta karşılaşılabilcek sorunlar ve bunlara gerekli yaklaşımlar ile bakış açısının önemine değindi. Söyleşi sonunda öğrencilerimiz severek ve keyif alarak dinledikleri Sayın Dökmen’den çok şey kazandıklarını ifade ettiler. Söyleşi sonunda Üniversite Rektörümüz Sayın Muammer Yaylalı Prof. Dr. Üstün Dökmen’e katılım ve sunumlarından dolayı plaket takdim etti.