Erzurum İŞKUR İl Müdürlüğü ve Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle yapılan eğitim ETÜ Yaşam Merkezindeki KARPAM eğitim salonunda her hafta yeni gruplarla gerçekleştirilmektedir. Katılımcı öğrenciler Yaşam Merkezi eğitim salonunda 5 gün boyunca meslek ve kişilik testleri, özgeçmiş hazırlama, kariyer hedefleri belirleme, iş arama becerilerini geliştirme, beden dili ve iletişim, iş görüşmesi öncesi ve sonrası dikkat edilmesi gerekenler, mülakat sırasında sıkça sorulan sorular, mülakat teknikleri, iş arama kanalları gibi konularda teorik bilgilerin yanı sıra katılımcılara işverenlerle birebir mülakat gerçekleştirmesi eğitimleri verilmektedir. Sizler de eğitimlere katılmak istiyorsanız QR kodu okutarak kayıt yapabilirsiniz.