ETÜ-KARPAM (Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve kariyer.net iş birliği ile düzenlenen “kariyer netten kariyer tüyoları” konulu seminer Bahtiyar Gençero’nun konuşmacı olarak katılımıyla 27.10.2015 tarihinde Erzurum Teknik Üniversitesi Merkezi Derslikler konferans salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Gençero, öğrencilerimize CV Hazırlama ve Etkin Mülakat Teknikleri hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda kariyer planlama, etkin zaman kullanımı, özverili çalışma, iş yaşamındaki rekabet ortamı gibi konulara da değinen Gençero, seminer sırasında sorduğu sorulara güzel cevaplar veren öğrencilere ve aynı zamanda salonda seminere katılan öğrenciler arasında yaptığı çekiliş ile belirlenen beş öğrenciye şirketlerinden ücretsiz CV hazırlama desteği hediyesi verdi. Ayrıca seminere katılan öğrencilerimize katılım sertifikaları verildi. Öğrencilerimiz, ilgi ve merakla ile takip ettikleri seminerin, kendi kariyerleri açısından çok bilgilendirici olduğunu ifade ettiler. Seminer sonunda Üniversite Rektörümüz Sayın Muammer Yaylalı Sayın Bahtiyar Gençero’ya katılım ve sunumlarından dolayı bir Teşekkür Belgesi takdim etti.